بهترین اپلیکیشن های سفر

بهترین اپلیکیشن های سفر

بهترین اپلیکیشن های سفر

امروزه، فناوری های دیجیتال و رسانه ای، تقریبا تمامی ابعاد زندگی ما را دستخوش تغییر قرار کرده اند و تقریبا هیچ کار روزمره ای نیست که نتوان آن را از طریق دستگاه های الکترونیکی متصل به شبکه ی اینترنت انجام داد. مسافرت یکی از فعالیت هایی است که از این فناوری بی تاثیر نمانده است. از برنامه ریزی و زمان بندی سفر گرفته، تا موقعیت یابی و رزرو بلیط وسایل نقلیه و اقامتگاه، و همینطور پاس کردن چک های بانکی و تبادلات ارزی، همه و همه فقط توسط یک رایانه یا گوشی هوشمند متصل به اینترنت و از طریق اپلیکیشن های سفر قابل انجام خواهد بود.

سایت ها، برنامه ها و اپلیکیشن های متنوع مرتبط با خدمات سفر، همه روزه با قابلیت های جدیدشان، علاقمندان دنیای دیجیتال را شگفت زده می کنند و به مرور امکانات جدید و بیشتری را به خدمات ارائه ی شده ی خود اضافه می کنند. از این رو در این مقاله قصد داریم 10 مورد از بهترین اپلیکیشن های موبایلی مرتبط با سفر را به شما معرفی کنیم. پس با ما در وبلاگ پلتفرم آنلاین چنلید همراه باشید.

تریپ ادوایزر، یکی از اپلیکیشن های سفر

بهترین روش برای آشنایی با مقصد مورد نظر خود قبل از مسافرت، مشورت و گفتگو با کسانی است که قبلا به آنجا مسافرت کرده اند؛ اگر می خواهید بدانید جایی که قصد سفر به آن را دارید چگونه جایی است، چه آب و هوایی دارد، فرهنگ و روش زندگی مردمانش چگونه است و چه هتل ها، رستوران ها و امکاناتی در آنجا برای گردشگران فراهم شده است، بهتر است که با افرادی که قبل از شما به آنجا رفته اند، گفتگویی داشته باشید.

این اپلیکیشن کاربردی که روی سیستم عامل های اندروید و آی او اس قابل اجراست، این امکان را برای شما فراهم کرده است. در محیط تریپ ادوایزر می توانید بیش از 500 میلیون کامنت و اظهار نظر مختلف در مورد پر بازدیدترین مکان های توریستی دنیا را ببینید و بخوانید.

اپلیکیشن های سفر

اسکای اسکنر (Skyscanner)

پس از پرسش و پاسخ، زمان سفر فرا می رسد و تهیه ی بلیط هواپیما اولین کاری است که برای مسافرت خود باید انجام دهید و یکی از اصلی ترین دغدغه ها در زمان تهیه ی بلیط، قیمت و هزینه ی آن است. اپلیکیشن اسکای اسکنر به شما اجازه می دهد تا قیمت و جزییات میلیون ها پرواز مختلف از هزارای ایرلاین و شرکت های مسافربری را مشاهده و مقایسه کنید و سپس اقدام به خرید را انجام دهید.

این اپلیکیشن امکان رزرو بلیط برای حتی یک سال آینده را نیز فراهم کرده و برای دو سیستم عامل اندورید و آی او اس، نسخه های متفاوتی را عرضه کرده است.

کایاک (Kayak)

حال، نوبت به رزرو هتل و اقامتگاه می رسد؛ در این اپلیکیشن علاوه بر رزرو بلیط هواپیما، امکان جستجو، مقایسه و رزرو انواع و اقسام هتل ها نیز فراهم است. کایاک که در هر سال حدود 2 میلیون جستجوی مختلف را بررسی می کند، با امکانات بی نظیری که در خود قرار داده، به یکی از پرطرفدارترین اپلیکیشن های گردشگران تبدیل شده است.

ایر بی ان بی (Airbnb)

ایر بی ان بی نیز مانند کایاک، یکی دیگر از اپلیکیشن های رزرو اقامتگاه است؛ با این تفاوت که در محیط این برنامه علاوه بر هتل، امکان رزرو انواع اقامتگاه های دیگری مثل منازل مسکونی، سوییت ها و ویلاهای شخصی و یا قصرهای مجلل نیز وجود دارد.

طرز کار این اپلیکیشن به این صورت است که میزبانانی که قصد اجاره یا در اختیار گذاشتن منزل خود به گردشگران دارند را با توریست هایی که به دنبال اقامتگاهی غیر از هتل ها و مسافرخانه های سطح شهر هستند، مرتبط می کند. این اپلیکیشن، کیفیت و رضایت شما را از اقامتگاهی که رزرو می کنید، به طور کامل تضمین می کند.

دولینگو (Duolingo)

برای سفر به کشورهای مختلف و ارتباط با مردمان بومی، نیاز به یادیگری زبان رسمی آن منطقه دارید و اپلیکیشن دولینگو به سریع ترین روش ممکن، مکالمه های ضروری گردشگران را به تمامی زبان های زنده ی دنیا، به شما آموزش می دهد. به کمک این برنامه می توانید جملات و مکالمات ضروری خود را به صورت محاوره ای و خیلی خلاصه شده یاد بگیرید.

اسکای اسکنر

آی ترنسلیت (iTranslate)

اگر به هر دلیلی، فرصت یا توانایی کافی برای یادگیری زبان رسمی مقصد مورد نظر خود را ندارید، کافیست که فقط این اپلیکیشن را در تلفن همراه اندروید یا آی او اس خود نصب کنید. این اپلیکیشن نیز مانند سرویس گوگل ترسنلیت عمل می کند؛ به این ترتیب که فقط کافیست جمله ی مورد نظر خود را مقابل تلفن همراه خود بازگو کنید تا برنامه ی آی ترنسلیت آن را به 90 زبان زنده ی دنیا ترجمه و به صورت صوتی پخش کند.

آبر (Uber)

این برنامه برای درخواست سرویس تاکسی و حمل نقل به ارزان ترین شکل ممکن در سر تا سر دنیا طراحی شده و جایزه ی بازار جهانی حمل و نقل را نیز از آن خود کرده است. گردشگران برای استفاده از این اپلیکیشن، باید حساب شخصی خودشان را در آبر بسازند و آن را با حساب های بانکی بین المللی خود شارژ کنند.

مپز دات می (Maps.me)

اگرچه بهترین برنامه برای موقعیت یابی در تمام جهان، گوگل مپ است؛ اما اگر به هر دلیلی به شبکه ی اینترنت دسترسی نداشتید، مپز دات می به بهترین شکل ممکن به شما کمک خواهد کرد. این اپلیکیشن، نقشه ی آفلاین تمام کشورها و شهرهای جهان را به شما ارائه می دهد و علاوه بر این، اماکن مهم مثل رستوران ها، هتل ها، سینماها و همینطور موقعیت جغرافیایی شما را از طریق جی پی اس روی نقشه برای شما علامت گذاری می‌ کند.

اپلیکیشن های کاربردی سفر

توریست آی (TouristEye)

این برنامه سفر شما را به بهترین شکل ممکن، مدیریت و برنامه ریزی می کند. با توریست آی می توانید کار های مهم خود در سفر را لیست کنید، روی نقشه چک پوینت گذاری کنید و یا حتی مکان های مورد علاقه ی خود را جستجو کنید و قبل از بازدید، به مشاهده ی آنجا به شکل مجازی بپردازید.

مبدل ارز (XE Currency Converter)

آشنایی با نرخ های تبدیل ارز و همینطور مدیریت مخارج سفر، از جمله خدماتی است که این اپلیکیشن معروف ارائه می دهد. این برنامه علاوه بر خدمات ارزی، هزینه های سفر شما را به صرفه ترین شکل ممکن برنامه ریزی می کند.

رزرو هتل شرکتی در چنلید

آخرین مطالب مجله

نوشته‌های مشابه بیشتر

معرفی بهترین هتل های تهران
معرفی بهترین هتل های تهران
  تهران بیست و چهارمین پایتخت و پرجمعیت‌ترین شهر ایران در طول تاریخ است. این شهردر دامنه‌های جنوبی رشته‌کوه البرز و شمال کویر مرکزی ایران قرار دا...
معرفی سیستم توزیع جهانی GDS
معرفی سیستم توزیع جهانی GDS
سیستم توزیع جهانی ابزاری اولیه در آژانس‌های مسافرتی است. در صورتی که با صنعت گردشگری آشنا هستید، احتمالا بارها اصطلاح GDS به گوشتان خورده و یا با این ...
نحوه مدیریت سفرهای ضروری در دوران کرونا
نحوه مدیریت سفرهای ضروری در دوران کرونا
با شیوع بیماری کرونا در سراسر جهان، اولین صنعتی که آسیب دید، صنعت گردشگری بود به واسطه ی کم شدن و ممنوعیت سفر در کرونا. هتل‌ها، مراکز تفریحی و گردشگری...
هتل کریم خان شیراز
هتل کریم خان شیراز
هتل کریم خان شیراز که مانند شناسنامه ی شهر شیراز است، هتلی که در کمال لوکس و مجلل بودن با ایجاد معماری تلفیقی از فضایی سنتی و مدرن، توانسته در کمال آر...